top of page

SERVEIS

Serveis Que Oferim

HORARIS

La Llar està oberta de dilluns a divendres 

  • Torn de matí: de 09:00 a 13:00h

  • Torn de tot el dia: de 09:00 a 17:30h 

El torn de matí és complementari amb el servei de menjador fins les 15:30. Existeix també un servei d'acollida gratuït.

IMG_7223_edited_edited.jpg

MENJADOR

L'hora del menjador és un temps on, a banda de dinar, els infants aprenen a ser més autònoms mitjançant hàbits i rutines que practiquen cada dia.

El servei de menjador comprèn l'horari de 13:00 a 15:30 

Oferim tres possibilitats de menú:

  • Menú de nadons: Menú triturat a base de verdures variades alternant carns de pollastre, vedella o gall d’indi, peix i ous (si en pren).

  • Menú normal: adient per a nens i nenes a partir d'un any.

  • Menú de dieta: menú indicat quan cal dieta astringent.

Considerant aquests menús com a base es poden fer les adaptacions necessàries quan hi hagi necessitats específiques com: al·lèrgies, intoleràncies, etc.

El servei de menjador es pot utilitzar de manera fixa o esporàdica.

ACOLLIDA

Oferim servei d'acollida gratuït en els horaris següents:

  • Matí: des de les 07:45 fins a les 09:00

  • Tarda: des de les 17:30 fins a les 18:00

Còpia de Archivo_033.jpeg
ROXANA NIETO.JPG

ASSESORAMENT PSICOPEDAGÒGIC

La Llar d’Infants compta amb un servei d'assessorament psicopedagògic que revisa i dona suport al professorat en la resposta a la diversitat de l’alumnat i a les seves famílies, vetllant pel bon desenvolupament dels nens i nenes tant a nivell psicològic com fisiològic, ajudant a millorar el procés maduratiu del nen/a. 

SORTIDES I EXCURSIONS

Des de la Llar d’Infants programem una sèrie de sortides a diferents indrets d’interès de la ciutat de Sabadell i voltants, que s’adrecen a tots els infants de P2. Es tracta de visites a petites botigues i assistència a concerts a la Sinfónica del Vallès, passejades pels parcs, visites a la fira de Nadal… I a final de curs fem una sortida de tot el dia a una granja per treballar els animals que allà hi viuen. Sempre amb un criteri educatiu i amb una programació pedagògica específica.

L’assistència a les excursions no és obligatòria encara que sí molt recomanable.

autocar 2.png

PLATAFORMA EDUCATIVA CLICKEDU

El software Clickedu és una plataforma escolar al núvol que inclou la gestió acadèmica i administrativa de l’estada a l’escola, un entorn virtual d'aprenentatge. És un àmbit privat i segur de comunicació amb les famílies on, entre molts temes, podeu veure fotos de les activitats del dia a dia, menús de menjador, calendari escolar amb les dates importants assenyalades… i moltes informacions més. 

bottom of page